frizure

CENOVNIK USLUGA

frizerski salon

tretmani

CENOVNIK USLUGA

frizerski salon
N O V O !

Cut&GO VAUČER

Vaučer u minimalnom iznosu od 1.000 RSD kupite u našim salonima. 

usluge za dame
zona-1-2, ženski frizer

Cut & GO Frizerski Salon Beograd

MAK256B-
Cenovnik u pripremi.

nega kose / tretmani

Cut & GO Frizerski Salon Beograd

MAK256B-
+gratis feniranje
Cenovnik u pripremi.

šišanje ▪ feniranje ▪ brada
muški frizer

Cut & GO Frizerski Salon Beograd

MAK256B-
Cenovnik u pripremi.

Profesionalan i intenzivan tretman od koktela ciljanih aktivnih sastojaka za vašu zdravu kosu bez mana. Hidrira i jača kosu, daje joj bujnost i puni vlas a kosi daje i mekoću istovremeno. Akcijska cena je 1.800 RSD.

Specijalan trostruki tretman kose, korak-1 Booster, korak-2 Setter, korak-3 Locker. Sva tri koraka štite strukture kose u svim fazama tehničkih obrada. Regeneriše i produžava trajanje rezultata stilizovanja kose i feniranja. Kosa je sjajna, svilenkasta i meka, rezultati su odmah vidljivi. Bond vraća kosi hidriranost i povećava njenu otpornost.

Tretman kose za profesionalnu totalnu i dubinsku revitalizaciju kose. Sadrži prirodni keratin dobijen iz formule sferulita i pšenične aminokiseline kao gradivni materijal, koji se umetne u oštećeni deo vlasi i zameni ostećenu pločicu keratina.

Vrhunsko tretiranje kose iz 3 koraka: a) popuna mikro nepravilnosti, b) tretman obnavljanja kose, (c) uljana završna obrada. Efekti su odmah vidljivi a trajnost zavisi od osobina vaše kose.

Čuveni brazilski keratin spreman da vašu kosu savršeno izravna, napravi glatkom i dubinski regeneriše. Koristimo varijante T, Home Care i Extreme Repair, zavisno od vaših želja i stanja kose, uz dugotrajne dobre rezultate nakon obrade naših majstora u salonu.

Održite vaš volumen do 60 dana. Ruska flising tehnika koristi sastojak Puffy, počev od korena pa kosa izgleda trajno sveže i nakon sledećeg pranja. Najbolji efekti su na kratkoj i srednje dugoj kosi. Flising ne oštećuje vašu kosu i čuva je!

Čarobni hemijski produkt (bez silikona i bez ulja) koji obnavlja najsitnija oštećenja i štiti kosu od mehaničkih i hemijskih dejstava. Majstori frizure ga preporučuju kod nege a posebno pred farbanje kose. Na takav način, crnka lakše postane plavuša bez oštećenja kose! OLAPLEX tretman je mikro „bonding“ procedura  za regeneraciju i jačanje strukture dlake kose.

CUT & GO SALONI

CUT & GO SALONI

CUT & GO SALONI

CUT & GO SALONI

CUT & GO SALONI

CUT & GO SALONI

Scroll to Top